Kabızlıkta fizyoterapi

SAĞLIKLI YAŞAM 15.09.2024 - 21:41, Güncelleme: 23.01.2024 - 09:25 12178 kez okundu.
 

Kabızlıkta fizyoterapi

Kabızlık uzun süre tuvalete çıkamama değildir. Tam boşaltamama hissidir. Ve bunu düzeltmek için ilk nefes paternine bakılması gerekir.
Günümüzde birçok insan tuvalete giderken cep telefonunu yanına almadan gidemiyor. Bu da onların tuvalette normalden daha fazla kalmalarına neden oluyor. Peki, bu vücudunuza nasıl yansıyor? İşte cevabı. Fizyoterapist  Eren uyar yazdı...   https://www.habergercek.com/yazar/fzteren-uyar/kabizlikta-fizyoterapi-219-kose-yazisi
Kabızlık uzun süre tuvalete çıkamama değildir. Tam boşaltamama hissidir. Ve bunu düzeltmek için ilk nefes paternine bakılması gerekir.

Günümüzde birçok insan tuvalete giderken cep telefonunu yanına almadan gidemiyor. Bu da onların tuvalette normalden daha fazla kalmalarına neden oluyor.

Peki, bu vücudunuza nasıl yansıyor?

İşte cevabı.

Fizyoterapist  Eren uyar yazdı...

 

https://www.habergercek.com/yazar/fzteren-uyar/kabizlikta-fizyoterapi-219-kose-yazisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.