Geçmişte kalanlardan mısınız?

PSİKOLOJİ 12.09.2024 - 08:56, Güncelleme: 28.01.2024 - 15:08 10762 kez okundu.
 

Geçmişte kalanlardan mısınız?

Uzm.Psk.Sabina İsmayilova; Başarılarımıza ve zaferlerimize rağmen, ister mutlu ister acı verici olsun, geçmiş çoğu zaman bizi bırakmaz ve sonraki adımlarımızı belirler.
 Uzm.Psk.Sabina İsmayilova'ya geçmişle yaşamaktan nasıl vazgeçilir? Diye sorduk. İşte cevabı.  Başarılarımıza ve zaferlerimize rağmen, ister mutlu ister acı verici olsun, geçmiş çoğu zaman bizi bırakmaz ve sonraki adımlarımızı belirler.   Birkaç basit adımla kendimizi geçmişin baskısından kurtarabiliriz.  - Duygusal olarak yakın gelecekte sizi neler beklediğini bilin ve uyanık olun.   - Kendinize yaşınızı yaşama izni verin, güçlü görünmeye çalışmayın.   - Sizi anlayan ve destekleyen insanlarla iletişiminizi kaybetmeyin.   - Gerekiyorsa çevrenizden veya bir profesyonelden destek alın.  Endişelerinizi paylaşın.   - Düşüncelerinizi toplamak için tepkilerinizi normal kabul edin.   - Başınıza gelenlerin kontrolünüz dışında olduğunu ve ne yaparsanız yapın bu tür durumlara hazırlıklı olmayacağınızı unutmayın.   - Genelleme yapmaktan kaçının (bu sizin veya sevdiklerinizin başına gelmedi ve gelmeyecek).   - Davranışınızı gözden geçirin: Hayatınızı düzenlemeniz gerekiyor.  Önceliklerinizi değiştirebilirsiniz.   - Size anlamlı gelmeyen, yapmak istemediğiniz şeyleri ortadan kaldırabilirsiniz.   - Sizin için önemli olan daha fazla insanla tanışabilir, daha derin ilişkiler kurabilirsiniz. Özellikle bu günü yaşamaya çalışın.
Uzm.Psk.Sabina İsmayilova; Başarılarımıza ve zaferlerimize rağmen, ister mutlu ister acı verici olsun, geçmiş çoğu zaman bizi bırakmaz ve sonraki adımlarımızı belirler.

 Uzm.Psk.Sabina İsmayilova'ya geçmişle yaşamaktan nasıl vazgeçilir? Diye sorduk.

İşte cevabı.

 Başarılarımıza ve zaferlerimize rağmen, ister mutlu ister acı verici olsun, geçmiş çoğu zaman bizi bırakmaz ve sonraki adımlarımızı belirler.  

Birkaç basit adımla kendimizi geçmişin baskısından kurtarabiliriz. 

- Duygusal olarak yakın gelecekte sizi neler beklediğini bilin ve uyanık olun. 

 - Kendinize yaşınızı yaşama izni verin, güçlü görünmeye çalışmayın. 

 - Sizi anlayan ve destekleyen insanlarla iletişiminizi kaybetmeyin. 

 - Gerekiyorsa çevrenizden veya bir profesyonelden destek alın.  Endişelerinizi paylaşın. 

 - Düşüncelerinizi toplamak için tepkilerinizi normal kabul edin. 

 - Başınıza gelenlerin kontrolünüz dışında olduğunu ve ne yaparsanız yapın bu tür durumlara hazırlıklı olmayacağınızı unutmayın. 

 - Genelleme yapmaktan kaçının (bu sizin veya sevdiklerinizin başına gelmedi ve gelmeyecek).  

- Davranışınızı gözden geçirin: Hayatınızı düzenlemeniz gerekiyor.  Önceliklerinizi değiştirebilirsiniz. 

 - Size anlamlı gelmeyen, yapmak istemediğiniz şeyleri ortadan kaldırabilirsiniz. 

 - Sizin için önemli olan daha fazla insanla tanışabilir, daha derin ilişkiler kurabilirsiniz.

Özellikle bu günü yaşamaya çalışın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.