ASIRLIK ÇINARA ZİYARET

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.11.2023 - 10:53, Güncelleme: 05.11.2023 - 13:11 874+ kez okundu.
 

ASIRLIK ÇINARA ZİYARET

117 yaşındaki Nisi Ağın'ı Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle yalnız bırakmayan Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik, bir süre sohbet ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, 117 yaşındaki Nisi Ağın'ı evinde ziyaret ederek sağlık durumu hakkında görevlilerden bilgi aldı. Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde Evde Sağlık Hizmetleri Birimi sağlık kontrolleri ve tahlilleri düzenli olarak yapılan 117 yaşındaki Nisi Ağın'ı Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle yalnız bırakmayan Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik, bir süre sohbet ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.  
117 yaşındaki Nisi Ağın'ı Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle yalnız bırakmayan Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik, bir süre sohbet ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, 117 yaşındaki Nisi Ağın'ı evinde ziyaret ederek sağlık durumu hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde Evde Sağlık Hizmetleri Birimi sağlık kontrolleri ve tahlilleri düzenli olarak yapılan 117 yaşındaki Nisi Ağın'ı Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle yalnız bırakmayan Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik, bir süre sohbet ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

 

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.