Bir ilk olmak için..

YURT HABERLER 03.12.2023 - 11:16, Güncelleme: 03.12.2023 - 11:27 565+ kez okundu.
 

Bir ilk olmak için..

Bayraklı Belediyesi Başkanlığı için partisi CHP’den aday adayı olan Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Basın Müdürü Jale Gönüslü Karasu, çalışmalarına hızlı başladı.
 CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Karasu, Bayraklı’nın ilk kadın başkanı olmak için durmadan dinlenmeden hizmet için yola çıktığını söyledi. Karasu, “Bu onurlu görevi bana verirlerse Mustafa Kemal Atatürk'ün evladı olan bir cumhuriyet kadını, Bayraklı'nın ilk kadın belediye başkanı olarak sizlerle beraber bu onurlu yolu yürümeye hazırım dedi. Karasu, basın toplantısının ardından Bayraklı turu atarak esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.   YARIM KALAN HİKAYEMİZİ TAMAMLAMA ZAMANI Bayraklı’nın ilk kadın belediye başkan aday adayı olmak için yola çıktığını ifade eden Karasu, “Bugün buraya benim heyecanımı paylaşmaya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında dünyanın en köklü partilerinden biri olan CHP'nin Genel Başkanı Sayın Özgür Özel liderliğinde, ben de Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Bayraklı'da ilk kadın belediye başkanı olmak için yola çıktım. Benim bu heyecanıma ortak olan tüm dostlara teşekkür ederim. Çoğunuz biliyorsunuz 13 yıl Bayraklı Belediyesinde yönetici olarak görev yaptım. Bu görev süresince de çoğunuzla sık sık karşılaştım. ‘Bayraklı'ya kadın belediye başkanı olmaz’ diyenlere inat ben de Bayraklı'nın ilk kadın Belediye Başkanı olmak için yola çıkıyorum. Doğa elbet hak ettiğini alır. Artık yarım kalan hikayemizi tamamlama zamanı” diye konuştu.  
Bayraklı Belediyesi Başkanlığı için partisi CHP’den aday adayı olan Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Basın Müdürü Jale Gönüslü Karasu, çalışmalarına hızlı başladı.

 CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Karasu, Bayraklı’nın ilk kadın başkanı olmak için durmadan dinlenmeden hizmet için yola çıktığını söyledi. Karasu, “Bu onurlu görevi bana verirlerse Mustafa Kemal Atatürk'ün

evladı olan bir cumhuriyet kadını, Bayraklı'nın ilk kadın belediye başkanı olarak sizlerle beraber bu onurlu yolu yürümeye hazırım dedi. Karasu, basın toplantısının ardından Bayraklı turu atarak esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.
 

YARIM KALAN HİKAYEMİZİ TAMAMLAMA ZAMANI
Bayraklı’nın ilk kadın belediye başkan aday adayı olmak için yola çıktığını ifade eden Karasu, “Bugün buraya benim heyecanımı paylaşmaya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında dünyanın en köklü partilerinden biri
olan CHP'nin Genel Başkanı Sayın Özgür Özel liderliğinde, ben de Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Bayraklı'da ilk kadın belediye başkanı olmak için yola çıktım.

Benim bu heyecanıma ortak olan tüm dostlara teşekkür ederim. Çoğunuz biliyorsunuz 13 yıl Bayraklı Belediyesinde yönetici olarak görev yaptım. Bu görev süresince de çoğunuzla sık sık karşılaştım. ‘Bayraklı'ya kadın belediye başkanı olmaz’ diyenlere inat ben de Bayraklı'nın ilk kadın Belediye Başkanı olmak için yola çıkıyorum. Doğa elbet hak ettiğini alır. Artık yarım kalan hikayemizi tamamlama zamanı” diye konuştu.
 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.