BİRLİKTE SEÇİLELİM

POLİTİKA 20.10.2023 - 07:48, Güncelleme: 20.10.2023 - 08:00 750+ kez okundu.
 

BİRLİKTE SEÇİLELİM

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve il protokolü, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle 20 ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “ İnşallah, hepiniz tekrardan aday olursunuz, hep beraber tekrar kazanır, bu millete hizmet etmeye devam ederiz.” diyerek yeniden aday açıklanacağının garantisini verdi!  Urgancı Camisi İmam Hatibi Şenol Karakuş Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Muhtarlar Günü Programı’nda tüm muhtarlara üzerinde; Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı olan atkı hediye edildi. Protokol konuşmaları öncesinde İl Müftüsü Celal Sürgeç tarafından Filistin’de yaşanan katliamların son bulması için dua edildi. BASKİ Genel Müdürü İzzet Günay ile İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, muhtarlara gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.  BALIKESİR FARK EDİLİR HALE GELDİ Konuşmasına tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Sizlere baktıkça; ne kadar büyük ve güçlü bir şehir olduğumuzu çok net bir şekilde görüyorum. 2019’da hep beraber seçildik. Balıkesir 2019’da neredeydi şimdi nerede. Vatandaşlarımızın huzuruna çıkmamıza 5 ay gibi kısa bir süre kaldı. Balıkesir etrafındaki illere göre istihdamını ve tarımsal üretimini artırarak takdir toplayan bir şehir. Türkiye’de 30 büyükşehir içinde ekonomik ve nüfus büyüklüğü açısından 17. sırada. Ülkemizde gerçekleşen afetlerde ön sıralarda personelimizle birlikte çok çalıştık. Sizlerin desteğiyle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sayesinde Türkiye’deki 1338 belediye başkanı tarafından Belediyeler Birliği Başkanı seçildim. Çalışmalarımız takdir gördü. Beni destekleyen ve bu onura layık görülmemi sağlayan tüm muhtarlarımıza, bürokratlarımıza, belediye başkanı arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bu bireysel bir başarı değil. Balıkesir fark edilir bir hale geldi. Bu işte en çok emeğin demokrasinin başlangıç halkası olan muhtarlarımızda olduğunu düşünüyorum. Milletin seçtiği en yakın halka, devletimizin şefkat eli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah, hepiniz tekrardan aday olursunuz, hep beraber tekrar kazanır, bu millete hizmet etmeye devam ederiz.” diye konuştu.   
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve il protokolü, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle 20 ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “ İnşallah, hepiniz tekrardan aday olursunuz, hep beraber tekrar kazanır, bu millete hizmet etmeye devam ederiz.” diyerek yeniden aday açıklanacağının garantisini verdi!

 Urgancı Camisi İmam Hatibi Şenol Karakuş Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Muhtarlar Günü Programı’nda tüm muhtarlara üzerinde; Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı olan atkı hediye edildi. Protokol konuşmaları öncesinde İl Müftüsü Celal Sürgeç tarafından Filistin’de yaşanan katliamların son bulması için dua edildi. BASKİ Genel Müdürü İzzet Günay ile İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, muhtarlara gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. 

BALIKESİR FARK EDİLİR HALE GELDİ

Konuşmasına tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Sizlere baktıkça; ne kadar büyük ve güçlü bir şehir olduğumuzu çok net bir şekilde görüyorum. 2019’da hep beraber seçildik. Balıkesir 2019’da neredeydi şimdi nerede.

Vatandaşlarımızın huzuruna çıkmamıza 5 ay gibi kısa bir süre kaldı. Balıkesir etrafındaki illere göre istihdamını ve tarımsal üretimini artırarak takdir toplayan bir şehir. Türkiye’de 30 büyükşehir içinde ekonomik ve nüfus büyüklüğü açısından 17. sırada. Ülkemizde gerçekleşen afetlerde ön sıralarda personelimizle birlikte çok çalıştık. Sizlerin desteğiyle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sayesinde Türkiye’deki 1338 belediye başkanı tarafından Belediyeler Birliği Başkanı seçildim. Çalışmalarımız takdir gördü.

Beni destekleyen ve bu onura layık görülmemi sağlayan tüm muhtarlarımıza, bürokratlarımıza, belediye başkanı arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bu bireysel bir başarı değil. Balıkesir fark edilir bir hale geldi. Bu işte en çok emeğin demokrasinin başlangıç halkası olan muhtarlarımızda olduğunu düşünüyorum.

Milletin seçtiği en yakın halka, devletimizin şefkat eli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah, hepiniz tekrardan aday olursunuz, hep beraber tekrar kazanır, bu millete hizmet etmeye devam ederiz.” diye konuştu. 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.