BU HİKAYE KAZANDIRACAK

KÜLTÜR-SANAT 12.11.2023 - 13:19, Güncelleme: 12.11.2023 - 16:05 892+ kez okundu.
 

BU HİKAYE KAZANDIRACAK

BİRİNCİYE 30 BİN TL ÖDÜL VE ALTIN MADALYA
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTON AŞ’nin düzenlediği, profesyonel ve amatör fotoğrafçıların katılacağı ‘Bankın Hikayesi’ temalı fotoğraf yarışması başladı. Dijital renkli olarak tek kategoride düzenlenen ve 15 Ocak 2024 tarihine kadar başvuruların alınacağı yarışmanın sonuçları 29 Ocak’ta açıklanacak. Başvurunun ücretsiz olduğu yarışmada jürinin değerlendirmesi sonucu dereceye giren eserlere ödül verilecek.    
BİRİNCİYE 30 BİN TL ÖDÜL VE ALTIN MADALYA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTON AŞ’nin düzenlediği, profesyonel ve amatör fotoğrafçıların katılacağı ‘Bankın Hikayesi’ temalı fotoğraf yarışması başladı.

Dijital renkli olarak tek kategoride düzenlenen ve 15 Ocak 2024 tarihine kadar başvuruların alınacağı yarışmanın sonuçları 29 Ocak’ta açıklanacak.

Başvurunun ücretsiz olduğu yarışmada jürinin değerlendirmesi sonucu dereceye giren eserlere ödül verilecek.

 

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.