Çocuk hakları mücadelesi

20.11.2023 - 15:16, Güncelleme: 20.11.2023 - 22:03 659+ kez okundu.
 

Çocuk hakları mücadelesi

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününde her çocuğun temel hakkı olan yaşam hakkını hatırlattı.
25 yıldır Lösemili ve Kanserli Çocukların en temel hakkı olan yaşam hakkını LÖSANTE Hastanesi’nde yüzde 94 başarıya ulaştıran LÖSEV, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününde de “Yaşamak her çocuğun en temel hakkıdır” mesajını verdi. 25 yıldır lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların mücadelesine ortak olan LÖSEV, her çocuğun dil, din, ırk farkı gözetmeksizin yaşam, sağlık ve eğitim hizmetlerine ulaşabilme hakkı gibi temel haklarının korunması için çağrı yaptı.  
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününde her çocuğun temel hakkı olan yaşam hakkını hatırlattı.

25 yıldır Lösemili ve Kanserli Çocukların en temel hakkı olan yaşam hakkını LÖSANTE Hastanesi’nde yüzde 94 başarıya ulaştıran LÖSEV, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününde de “Yaşamak her çocuğun en temel hakkıdır” mesajını verdi.

25 yıldır lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların mücadelesine ortak olan LÖSEV, her çocuğun dil, din, ırk farkı gözetmeksizin yaşam, sağlık ve eğitim hizmetlerine ulaşabilme hakkı gibi temel haklarının korunması için çağrı yaptı.

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.