DENİZLİ KİTAP FUARI AÇILDI

SAĞLIKLI YAŞAM 14.10.2023 - 07:34, Güncelleme: 14.10.2023 - 12:08 864+ kez okundu.
 

DENİZLİ KİTAP FUARI AÇILDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı kapılarını yoğun bir katılımla açtı. 10 gün boyunca yüzlerce yazar ve yayınevinin katılacağı fuarda ünlü isimlerin imza günleri ve söyleşilerle Denizlililerle buluşacağını kaydeden Başkan Zolan, tüm hemşehrilerini katılımcılarıyla Ege’nin en büyüğü olan Kitap Fuarı’na davet etti.
 Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı törenle kapılarını açtı.  Başkan Zolan: "İyi ki kitap fuarını başlatmışız" Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 6’ıncısını düzenledikleri fuarın hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Zolan, "Her yıl ‘Kitap Fuarı ne zaman olacak?’ diye iple çekiyoruz. Kitap Fuarı başlattığım en keyifli ve ‘İyi ki yapmışız’ dediğim işlerden birisi  dedi. Başkan Zolan’dan fuara davet Başkan Zolan, fuara yüzlerce kitapevi ve yazarın katılacağını, yazarların imza günleri ve söyleşiler düzenleyerek Denizlililerle buluşacağını kaydetti. Fuarda bulunan cıvıl cıvıl çocuk seslerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Zolan, “Çocuklarımız, gençlerimiz fuarımıza gelerek kitap kokusunu alsın, bilgiyle, ilimle donansın, ülkemizin gelişimine güç katsın. Çocuklarımız bizden daha başarılı olsun ve ülkemizi daha ileriye götürsünler istiyoruz” diye konuştu. Fuarda hiçbir ayrım olmadan her görüşten kitapevinin olduğunu işaret eden Başkan Zolan, “Kim eser yazdıysa kapılarımızı sonuna kadar açtık. Herkes kendi gönlünden geçeni, arzu ettiği eser ve yazarı burada bulabilme imkanına sahip” dedi  
Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı kapılarını yoğun bir katılımla açtı. 10 gün boyunca yüzlerce yazar ve yayınevinin katılacağı fuarda ünlü isimlerin imza günleri ve söyleşilerle Denizlililerle buluşacağını kaydeden Başkan Zolan, tüm hemşehrilerini katılımcılarıyla Ege’nin en büyüğü olan Kitap Fuarı’na davet etti.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı törenle kapılarını açtı. 


Başkan Zolan: "İyi ki kitap fuarını başlatmışız"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 6’ıncısını düzenledikleri fuarın hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Zolan, "Her yıl ‘Kitap Fuarı ne zaman olacak?’ diye iple çekiyoruz. Kitap Fuarı başlattığım en keyifli ve ‘İyi ki yapmışız’ dediğim işlerden birisi  dedi.

Başkan Zolan’dan fuara davet

Başkan Zolan, fuara yüzlerce kitapevi ve yazarın katılacağını, yazarların imza günleri ve söyleşiler düzenleyerek Denizlililerle buluşacağını kaydetti.

Fuarda bulunan cıvıl cıvıl çocuk seslerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Zolan, “Çocuklarımız, gençlerimiz fuarımıza gelerek kitap kokusunu alsın, bilgiyle, ilimle donansın, ülkemizin gelişimine güç katsın. Çocuklarımız bizden daha başarılı olsun ve ülkemizi daha ileriye götürsünler istiyoruz” diye konuştu. Fuarda hiçbir ayrım olmadan her görüşten kitapevinin olduğunu işaret eden Başkan Zolan, “Kim eser yazdıysa kapılarımızı sonuna kadar açtık. Herkes kendi gönlünden geçeni, arzu ettiği eser ve yazarı burada bulabilme imkanına sahip” dedi

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.