EFSANE VALİ'NİN OĞLU BABASININ İZİNDE

POLİTİKA 03.04.2024 - 17:14, Güncelleme: 03.04.2024 - 23:01 720+ kez okundu.
 

EFSANE VALİ'NİN OĞLU BABASININ İZİNDE

Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı. 20 yıl sonra yaşanan bu tarihi değişim, MHP için Tokat'ta bir ilki işaret ediyor.
Tokat'ın sevilen simalarından "Efsane Vali" Recep Yazıcıoğlu'nun mirasını taşıyan oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yüzde 54,16'lık oyu ile Tokat Belediye Başkanlığı'na seçildi. 20 yıllık AK Parti iktidarının ardından gerçekleşen bu tarihi değişim, MHP için de Tokat'ta bir ilki temsil ediyor 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediyesi'nin yeni başkanı olarak mazbatasını aldı. Tokat belediye binası önünde gerçekleşen devir teslim töreninde, Yazıcıoğlu görevini Eyüp Eroğlu'ndan devraldı. Bu önemli an, Tokat Belediyesi önünde toplanan yüzlerce vatandaşın katılımıyla kutlandı. 2004 yılından bu yana AK Parti'nin yönetiminde olan Tokat'ta, 20 yıl sonra yaşanan koltuk değişimi dikkat çekiyor. MHP'nin adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun seçilmesiyle, partinin Tokat'ta ilk kez belediye başkanlığını kazanması şehir tarihinde yeni bir sayfa açtı. Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, hem babasının mirasına duyulan saygının bir göstergesi hem de Tokat halkının değişim arzusunun bir yansıması olarak görülüyor.
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı. 20 yıl sonra yaşanan bu tarihi değişim, MHP için Tokat'ta bir ilki işaret ediyor.

Tokat'ın sevilen simalarından "Efsane Vali" Recep Yazıcıoğlu'nun mirasını taşıyan oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yüzde 54,16'lık oyu ile Tokat Belediye Başkanlığı'na seçildi. 20 yıllık AK Parti iktidarının ardından gerçekleşen bu tarihi değişim, MHP için de Tokat'ta bir ilki temsil ediyor

31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediyesi'nin yeni başkanı olarak mazbatasını aldı. Tokat belediye binası önünde gerçekleşen devir teslim töreninde, Yazıcıoğlu görevini Eyüp Eroğlu'ndan devraldı. Bu önemli an, Tokat Belediyesi önünde toplanan yüzlerce vatandaşın katılımıyla kutlandı.

2004 yılından bu yana AK Parti'nin yönetiminde olan Tokat'ta, 20 yıl sonra yaşanan koltuk değişimi dikkat çekiyor. MHP'nin adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun seçilmesiyle, partinin Tokat'ta ilk kez belediye başkanlığını kazanması şehir tarihinde yeni bir sayfa açtı. Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, hem babasının mirasına duyulan saygının bir göstergesi hem de Tokat halkının değişim arzusunun bir yansıması olarak görülüyor.

Tokat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.