GERİ ALDI

POLİTİKA 03.04.2024 - 18:11, Güncelleme: 03.04.2024 - 23:10 854+ kez okundu.
 

GERİ ALDI

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri’nde CHP'nin Keşan Belediye Başkanı Adayı olan Op. Dr. Mehmet Özcan, mazbatasını aldıktan sonra belediyeye giderek 5 yıl önce Mustafa Helvacıoğlu’na devrettiği görevi yeniden alarak görevine başladı.
 Keşan Belediye Başkanlığı için İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını alan Mehmet Özcan'a eşi Şengül Özcan ile CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, Yenimuhacir Belediye Başkanı Tamer Kıral, Edirne Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Recep Gürkan, belediye meclisi üyeleri de eşlik etti. Keşan Belediye Başkanı Özcan Özan ile Yenimuhacir Belediye Tamer Kıral’a Keşan İlçe Seçim Kurulu Hakimi Mehmet Tuncay tarafından mazbataları hayırlı olması temennisi ile takdim edilirken, İl Genel Meclis Üyeleri ile belediye meclis üyelerine de mazbatalarına kavuştu. Mazbata töreninde konuşan CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, 5 yılın kolay geçmediğini belirterek, yerel seçim başarısında katkısı olanlara teşekkür etti. Çakır, 5 sene sonra Beğendik’i de alacaklarını belirterek, "5 sene sonra 3’te 3 yapacağız" dedi.  
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri’nde CHP'nin Keşan Belediye Başkanı Adayı olan Op. Dr. Mehmet Özcan, mazbatasını aldıktan sonra belediyeye giderek 5 yıl önce Mustafa Helvacıoğlu’na devrettiği görevi yeniden alarak görevine başladı.

 Keşan Belediye Başkanlığı için İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını alan Mehmet Özcan'a eşi Şengül Özcan ile CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, Yenimuhacir Belediye Başkanı Tamer Kıral, Edirne Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Recep Gürkan, belediye meclisi üyeleri de eşlik etti.

Keşan Belediye Başkanı Özcan Özan ile Yenimuhacir Belediye Tamer Kıral’a Keşan İlçe Seçim Kurulu Hakimi Mehmet Tuncay tarafından mazbataları hayırlı olması temennisi ile takdim edilirken, İl Genel Meclis Üyeleri ile belediye meclis üyelerine de mazbatalarına kavuştu.

Mazbata töreninde konuşan CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, 5 yılın kolay geçmediğini belirterek, yerel seçim başarısında katkısı olanlara teşekkür etti. Çakır, 5 sene sonra Beğendik’i de alacaklarını belirterek, "5 sene sonra 3’te 3 yapacağız" dedi.

 

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.