Klasik bir aşk hikayesi

KÜLTÜR-SANAT 08.02.2024 - 01:26, Güncelleme: 08.02.2024 - 07:38 1220+ kez okundu.
 

Klasik bir aşk hikayesi

Romeo ve Juliet'te 90'lar rüzgârı
Tüm dünyada sayısız kez farklı oyuncularla sahnelenen Romeo ve Juliet farklı bir bakış açısı, dinamik ve yetenekli oyuncu kadrosuyla şimdi Türkiye'de. Romeo ve Juliet hikayesi Verona Çıkmazı adıyla yeniden farklı bir bakış açısıyla sahneleniyor. Esra Bağışgil'in metnini yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Verona Çıkmazı tiyatro oyunu 26 Şubat Pazartesi günü ilk kez seyircisiyle buluşacak. Oyuncu kadrosunda Ozan Varol, Esra Bağışgil, Âdem Yılmaz, Tuğçe Özlü Şentürk ve Melih Tuma'nın yer aldığı Nos Tiyatro'nun yapımcılığını üstlendiği Verona Çıkmazı, alışılagelmişin dışında bir Romeo ve Juliet hikayesiyle tiyatro severleri bu kez güldürecek. Romeo ve Juliet'te 90'lar rüzgârı Provalara Kasım ayıda başlayan oyuncular, aynı zamanda 90'lar Türkçe pop şarkılarını yorumlayacak. Kostümleriyle de seyirciye renkli bir dünya vadeden oyunun kostüm tasarımını ise ünlü oyuncu Miray Daner'in ablası İpek Daner yaptı.  
Romeo ve Juliet'te 90'lar rüzgârı

Tüm dünyada sayısız kez farklı oyuncularla sahnelenen Romeo ve Juliet farklı bir bakış açısı, dinamik ve yetenekli oyuncu kadrosuyla şimdi Türkiye'de.

Romeo ve Juliet hikayesi Verona Çıkmazı adıyla yeniden farklı bir bakış açısıyla sahneleniyor. Esra Bağışgil'in metnini yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Verona Çıkmazı tiyatro oyunu 26 Şubat Pazartesi günü ilk kez seyircisiyle buluşacak. Oyuncu kadrosunda Ozan Varol, Esra Bağışgil, Âdem Yılmaz, Tuğçe Özlü Şentürk ve Melih Tuma'nın yer aldığı Nos Tiyatro'nun yapımcılığını üstlendiği Verona Çıkmazı, alışılagelmişin dışında bir Romeo ve Juliet hikayesiyle tiyatro severleri bu kez güldürecek.

Romeo ve Juliet'te 90'lar rüzgârı

Provalara Kasım ayıda başlayan oyuncular, aynı zamanda 90'lar Türkçe pop şarkılarını yorumlayacak. Kostümleriyle de seyirciye renkli bir dünya vadeden oyunun kostüm tasarımını ise ünlü oyuncu Miray Daner'in ablası İpek Daner yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.