ÖĞRENCİLER BÖYLE STRES ATIYOR

YAŞAM 20.10.2023 - 07:54, Güncelleme: 20.10.2023 - 07:57 740+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER BÖYLE STRES ATIYOR

“Başarının önündeki en büyük engel stres ve telaş”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldığı “Büyükşehir’le Geziyorum” adlı ödüllü proje, yeni eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Başkan Zolan ile buluşan gençler, bir yandan Denizli’nin doğal ve kültürel değerleri ile Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını incelerken, diğer yandan yoğun ders ve sınav stresinden uzaklaşma imkanı buluyor.  “Başarının önündeki en büyük engel stres ve telaş” Başkan Osman Zolan, davetlerini kabul ederek projeye katılan tüm gençlere teşekkür ederek, “Biz, arkadaşlarınızla birlikte yoğun ders ve sınav stresinden bir nebze de olsa uzaklaşıp nefes alın, farklı bir ortama gidin, dinlenin, gezin ve güzel bir gün geçirin istedik. Tabi bunları yaparken de şehrimizi tanıyıp, değerlerini yerinde görmeniz için bir proje gerçekleştirdik. Projemiz çok şükür bugüne kadar güzel bir şekilde devam etti” dedi. Başarının önündeki en büyük engelin stres ve telaş olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Tabi bunları söylerken de rehavete kapılmamak gerekir. Bugüne kadar yoğun bir şekilde çalıştınız, 12 yıldır eğitim alıyorsunuz, inşallah son sene de başarıya kavuşacaksınız. Allah’ım gönlünüzdekini nasip etsin, yolunuzu açık eylesin” ifadelerini kullandı. Gençlerle bir süre sohbet ederek tecrübelerini anlatan Başkan Osman Zolan, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
“Başarının önündeki en büyük engel stres ve telaş”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldığı “Büyükşehir’le Geziyorum” adlı ödüllü proje, yeni eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Başkan Zolan ile buluşan gençler, bir yandan Denizli’nin doğal ve kültürel değerleri ile Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını incelerken, diğer yandan yoğun ders ve sınav stresinden uzaklaşma imkanı buluyor.

 “Başarının önündeki en büyük engel stres ve telaş”

Başkan Osman Zolan, davetlerini kabul ederek projeye katılan tüm gençlere teşekkür ederek, “Biz, arkadaşlarınızla birlikte yoğun ders ve sınav stresinden bir nebze de olsa uzaklaşıp nefes alın, farklı bir ortama gidin, dinlenin, gezin ve güzel bir gün geçirin istedik. Tabi bunları yaparken de şehrimizi tanıyıp, değerlerini yerinde görmeniz için bir proje gerçekleştirdik.

Projemiz çok şükür bugüne kadar güzel bir şekilde devam etti” dedi. Başarının önündeki en büyük engelin stres ve telaş olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Tabi bunları söylerken de rehavete kapılmamak gerekir. Bugüne kadar yoğun bir şekilde çalıştınız, 12 yıldır eğitim alıyorsunuz, inşallah son sene de başarıya kavuşacaksınız. Allah’ım gönlünüzdekini nasip etsin, yolunuzu açık eylesin” ifadelerini kullandı. Gençlerle bir süre sohbet ederek tecrübelerini anlatan Başkan Osman Zolan, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.