Şampiyonluğa Altın Kanca

YAŞAM 12.10.2023 - 07:18, Güncelleme: 12.10.2023 - 08:21 835+ kez okundu.
 

Şampiyonluğa Altın Kanca

Akdeniz 6. Altın Kanca Surfcasting Turnuvası nefes kesti. 85 kulvarda yapılan turnuvaya katılan 170 yarışmacı, bu kez balık tutmak için değil, şampiyonluk için yarıştılar.
Akdeniz Olta Balıkçıları Derneği’nin (AKOB-DER) düzenlediği, Mersin Büyükşehir’in destekleriyle yapılan 6. Altın Kanca Surfcasting Turnuvası kazananlara ödüllerin verdiği tören ile tamamlandı. Davultepe sahilinde 85 kulvarda yapılan turnuvaya Adana, Osmaniye, Bursa ve Kocaeli’nden de takımlar katıldı. Toplamda 170 katılımcının yarıştığı turnuvada 85 takım yarıştı. Toplam 50 bin TL ödül verildi. Toplam 193 balık tutuldu Kura çekimleriyle başlayan turnuva, balıkçıların birincilik adına oltasını Akdeniz’in mavi sularına atmasıyla sürdü. Turnuvada, resmi sirkülerdeki boyutlara göre en çok balığı tutan ilk 3’e ödül verildi.  
Akdeniz 6. Altın Kanca Surfcasting Turnuvası nefes kesti. 85 kulvarda yapılan turnuvaya katılan 170 yarışmacı, bu kez balık tutmak için değil, şampiyonluk için yarıştılar.

Akdeniz Olta Balıkçıları Derneği’nin (AKOB-DER) düzenlediği, Mersin Büyükşehir’in destekleriyle yapılan 6. Altın Kanca Surfcasting Turnuvası kazananlara ödüllerin verdiği tören ile tamamlandı. Davultepe sahilinde 85 kulvarda yapılan turnuvaya Adana, Osmaniye, Bursa ve Kocaeli’nden de takımlar katıldı. Toplamda 170 katılımcının yarıştığı turnuvada 85 takım yarıştı. Toplam 50 bin TL ödül verildi.

Toplam 193 balık tutuldu

Kura çekimleriyle başlayan turnuva, balıkçıların birincilik adına oltasını Akdeniz’in mavi sularına atmasıyla sürdü. Turnuvada, resmi sirkülerdeki boyutlara göre en çok balığı tutan ilk 3’e ödül verildi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.