Sizde Ghosting belirtileri var mı?

DÜNYADAN 24.04.2024 - 12:25, Güncelleme: 24.04.2024 - 12:25 1521 kez okundu.
 

Sizde Ghosting belirtileri var mı?

Psk.Feyza Sağdıç: Ghosting,herhangi bir görünür uyarı veya gerekçe olmaksızın bir partner, arkadaş veya benzer bir kişiyle tüm iletişimi ve teması beklenmedik bir şekilde sona erdirme uygulamasını tanımlayan ve daha sonra söz konusu kişinin ulaşma girişimlerini veya yaptığı iletişimi görmezden gelen bir terimdir
Ghosting,herhangi bir görünür uyarı veya gerekçe olmaksızın bir partner, arkadaş veya benzer bir kişiyle tüm iletişimi ve teması beklenmedik bir şekilde sona erdirme uygulamasını tanımlayan ve daha sonra söz konusu kişinin ulaşma girişimlerini veya yaptığı iletişimi görmezden gelen bir terimdir.   Genellikle gençler arasındaki ilişkilerde sık görülen ghosting, psikolojik şiddetin bir türüdür. Sorumluluk almak yerine ilişkiden kaçmak karşıdaki kişiyi psikolojik bir çıkmaza sürükler. Karşıdaki kişide hayal kırıklığı yaratarak ciddi zarar veren bu ilişkiler genellikle kısa süreli olan ve bağlılığın kurulmadığı ilişkilerdir. İlişkinizdeki Ghosting Belirtileri: 1) Partneriniz müsait olmadığı için, şarjı bittiği için, telefonu çekmediği için mesajınıza ya da aramalarınıza cevap verememiş olabilir. Bu çok normal bir durumdur. Ama partneriniz sık sık ortadan kayboluyor ve uzun süre size nedensiz yere cevap vermiyorsa dikkatli olun. 2) Bazen partneriniz hayatındaki başka bir problemden dolayı yalnız kalmayı seçebilir, soruna odaklanmayı tercih edebilir. Yaşadığı problemlerden dolayı fiziksel ya da duygusal olarak sizden uzaklaşabilir. İlişkinizde bir şeylerin değiştiğini ve her zamankinden farklı olduğunu, aranıza bir mesafe ya da soğukluk girdiğini düşünüyorsanız ghosting belirtisi olabilir
Psk.Feyza Sağdıç: Ghosting,herhangi bir görünür uyarı veya gerekçe olmaksızın bir partner, arkadaş veya benzer bir kişiyle tüm iletişimi ve teması beklenmedik bir şekilde sona erdirme uygulamasını tanımlayan ve daha sonra söz konusu kişinin ulaşma girişimlerini veya yaptığı iletişimi görmezden gelen bir terimdir
Ghosting,herhangi bir görünür uyarı veya gerekçe olmaksızın bir partner, arkadaş veya benzer bir kişiyle tüm iletişimi ve teması beklenmedik bir şekilde sona erdirme uygulamasını tanımlayan ve daha sonra söz konusu kişinin ulaşma girişimlerini veya yaptığı iletişimi görmezden gelen bir terimdir.

 

Genellikle gençler arasındaki ilişkilerde sık görülen ghosting, psikolojik şiddetin bir türüdür. Sorumluluk almak yerine ilişkiden kaçmak karşıdaki kişiyi psikolojik bir çıkmaza sürükler.

Karşıdaki kişide hayal kırıklığı yaratarak ciddi zarar veren bu ilişkiler genellikle kısa süreli olan ve bağlılığın kurulmadığı ilişkilerdir.

İlişkinizdeki Ghosting Belirtileri:

1) Partneriniz müsait olmadığı için, şarjı bittiği için, telefonu çekmediği için mesajınıza ya da aramalarınıza cevap verememiş olabilir.

Bu çok normal bir durumdur. Ama partneriniz sık sık ortadan kayboluyor ve uzun süre size nedensiz yere cevap vermiyorsa dikkatli olun.

2) Bazen partneriniz hayatındaki başka bir problemden dolayı yalnız kalmayı seçebilir, soruna odaklanmayı tercih edebilir.

Yaşadığı problemlerden dolayı fiziksel ya da duygusal olarak sizden uzaklaşabilir.

İlişkinizde bir şeylerin değiştiğini ve her zamankinden farklı olduğunu, aranıza bir mesafe ya da soğukluk girdiğini düşünüyorsanız ghosting belirtisi olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.