UYGUN FİYATA KONUT ALMANIN TAM ZAMANI

EKONOMİ 05.11.2023 - 13:50, Güncelleme: 05.11.2023 - 13:59 854+ kez okundu.
 

UYGUN FİYATA KONUT ALMANIN TAM ZAMANI

Coldwell Banker çatısı altında bir çok ödüle sahip Yön Gayrimenkul, ResconExpo Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı’na katıldı.
Fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisini üzerinde toplayan Yön Gayrimenkul, Arsayön ile beraber iki firma olarak Coldwell Banker çatısı altında fuarda yerini aldı. Fuarı ve sektörü değerlendiren Coldwell Banker Yön Gayrimenkul Brokerı  Fatih Yüce, bu tarz emlak odaklı fuarların artması gerektiğini, ResconExpo Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı’nın geçen seneye göre bu yıl daha fazla katılımcı ve misafir ağırladığını söyledi. Yüce sektör ile ilgili olarak da 2024 yılında da konut fiyatlarının artmaya devam edeceğini belirterek, konut alımlarının tam zamanı olduğunu söyledi. 
Coldwell Banker çatısı altında bir çok ödüle sahip Yön Gayrimenkul, ResconExpo Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı’na katıldı.

Fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisini üzerinde toplayan Yön Gayrimenkul, Arsayön ile beraber iki firma olarak Coldwell Banker çatısı altında fuarda yerini aldı.

Fuarı ve sektörü değerlendiren Coldwell Banker Yön Gayrimenkul Brokerı  Fatih Yüce, bu tarz emlak odaklı fuarların artması gerektiğini, ResconExpo Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı’nın geçen seneye göre bu yıl daha fazla katılımcı ve misafir ağırladığını söyledi.

Yüce sektör ile ilgili olarak da 2024 yılında da konut fiyatlarının artmaya devam edeceğini belirterek, konut alımlarının tam zamanı olduğunu söyledi. 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.