Vega Eşitlik ve Farkındalık İçin Söyledi

MAGAZİN 10.03.2024 - 12:49, Güncelleme: 10.03.2024 - 17:56 1122+ kez okundu.
 

Vega Eşitlik ve Farkındalık İçin Söyledi

Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde gerçekleşen konser büyük ilgi gördü.
Çankaya Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü “Eşitlik ve Farkındalık Ayı” etkinlikleri kapsamında rock müziğin sevilen grubu VEGA’yı Başkentli dinleyicilerle buluşturdu. Çankaya Belediyesi, 4 Mart'ta başlayan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü “Eşitlik ve Farkındalık Ayı” etkinliklerine devam ediyor. Panel, sergi, söyleşi, konser ve film gösterimlerinin düzenlendiği program kapsamında rock müziğin sevilen grubu VEGA, Başkentli müzikseverlerle buluştu.  
Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde gerçekleşen konser büyük ilgi gördü.

Çankaya Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü “Eşitlik ve Farkındalık Ayı” etkinlikleri kapsamında rock müziğin sevilen grubu VEGA’yı Başkentli dinleyicilerle buluşturdu.

Çankaya Belediyesi, 4 Mart'ta başlayan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü “Eşitlik ve Farkındalık Ayı” etkinliklerine devam ediyor. Panel, sergi, söyleşi, konser ve film gösterimlerinin düzenlendiği program kapsamında rock müziğin sevilen grubu VEGA, Başkentli müzikseverlerle buluştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.