SÖZÜM SÖZ İZMİR!!

POLİTİKA 23.03.2024 - 16:09, Güncelleme: 27.03.2024 - 03:12 1663+ kez okundu.
 

SÖZÜM SÖZ İZMİR!!

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, İzmir’de Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayi parsellerinin metrekare fiyatlarının 550 dolar seviyesinde olduğunu belirterek, yatırımın önünü açacak girişimlerde bulunacağını söyledi.
Tugay, “Sanayicimiz, üretime yönelmesi gereken kıt kaynaklarını taşa toprağa yatırmaktan kurtulacak. İzmir’imiz, pırıl pırıl gençlerinin katma değeri yüksek yatırımlarda geleceklerini şekillendirdikleri bir şehir olacak. Sözüm söz” dedi. CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda sanayicinin yatırım maliyetinin yüksekliğine dikkat çekti. Tugay, yatırımın önünü açacağını vurgulayarak, şunları söyledi: “Belediye başkanı olduğum zaman, İzmir’e değer katacak yerli ve yabancı yatırımcıların yatırım yapmasını sağlayacak, gençlerimizin farklı kentlerde ya da ülkelerde geleceklerini aramasına ‘dur’ diyecek, yetkim içinde yatırım ikliminin önünü açacak, çevreye, doğaya ve insana saygılı sanayinin ve ticaretin gelişmesi için yatırımcıların destekçisi olacağım. Göreve geldiğimde bu vizyon ile hareket edeceğimi belirtmek isterim.”dedi.
CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, İzmir’de Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayi parsellerinin metrekare fiyatlarının 550 dolar seviyesinde olduğunu belirterek, yatırımın önünü açacak girişimlerde bulunacağını söyledi.

Tugay, “Sanayicimiz, üretime yönelmesi gereken kıt kaynaklarını taşa toprağa yatırmaktan kurtulacak. İzmir’imiz, pırıl pırıl gençlerinin katma değeri yüksek yatırımlarda geleceklerini şekillendirdikleri bir şehir olacak.

Sözüm söz” dedi.

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda sanayicinin yatırım maliyetinin yüksekliğine dikkat çekti.

Tugay, yatırımın önünü açacağını vurgulayarak, şunları söyledi: “Belediye başkanı olduğum zaman, İzmir’e değer katacak yerli ve yabancı yatırımcıların yatırım yapmasını sağlayacak, gençlerimizin farklı kentlerde ya da ülkelerde geleceklerini aramasına ‘dur’ diyecek, yetkim içinde yatırım ikliminin önünü açacak, çevreye, doğaya ve insana saygılı sanayinin ve ticaretin gelişmesi için yatırımcıların destekçisi olacağım.

Göreve geldiğimde bu vizyon ile hareket edeceğimi belirtmek isterim.”dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.