Yıldız'dan anlamlı bayram buluşmaları Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız; “Bir çocuğun, bir annenin gülüşüdür bayram"

11.04.2024 - 15:14, Güncelleme: 11.04.2024 - 15:14 671 kez okundu.
 

Yıldız'dan anlamlı bayram buluşmaları Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız; “Bir çocuğun, bir annenin gülüşüdür bayram"

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ve Eşi Gamze Yıldız; bayram kahvaltısını bir kızı ve torunlarıyla Kaklıç Mahallesi’nde yaşayan kanser hastası Bedia Sakin’in evinde yaptı. Adaylık sürecinde ailenin yanında olan Başkan Yıldız, daha sonra kampanyasına da destek olduğu SMA hastası Doruk Çukurcu ve ailesini ziyaret etti.  Yıldız; “Bayram bir çocuğun, bir annenin gülüşüdür. Eşim ve ben, bayramın ilk günü bu gülüşleri yaşamak istedik. Bedia Teyze ve Doruk’u ziyaret ettik.” ifadelerini kullanırken; destek kampanyası için Doruk’la birlikte çağrı videosu da çekti. Videoda; ilaçlarını almakta güçlük çeken küçük Doruk ve Başkan Yıldız, yardımseverleri destek olmaya çağırdı. Sözlerini tutmaya bayramla başladı Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, bayram sabahı eşi Gamze Yıldız ile birlikte, adaylık sürecinde de ziyaret ederek destek verdiği ailelerle bir araya geldi. Yıldız Ailesi; kanser hastası Bedia Sakin ve torunlarıyla bayram kahvaltısı yaparken çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Onur Emrah Yıldız; onlara şeker ve oyuncak verirken yaşadığı mutluluğu şu sözlerle anlattı; “ Verdiğim sözleri tutmanın çok ötesinde bir huzur ve mutluluk bu. İlk bayramımızı böyle anlamlı buluşmalarla yaşamanın heyecanı bambaşka. İyi ki bu yola çıkmışım diyorum. İyi ki, yanında olmam gerekenlere dokunma fırsatım olacak.” Başkan Yıldız, daha sonra yine adaylık kampanyası yürüyüşünde kendisini balkondan Türk Bayrağıyla selamlayan  91 yaşındaki Selim Dereli ve ailesini de Yeni Mahelle’deki evlerinde ziyaret etti. “Asıl bayramı 1 Nisan’da yaşadım.” diyen Dereli’nin anılarını dinleyen Başkan Yıldız, albüm fotoğraflarına bakarak gündemi de konuştu. Yıldız; “Selim Amca’ya söz vermiştim. Sana geleceğim mutlaka, demiştim. Bayram buluşmamızın anlamlı olacağını biliyordum. Çünkü; kendisi yaşayan bir çınar. Cumhuriyet’in ve ülkemizin gelecek aydınlık yarınlarının bir rehberi. Onlardan alacağımız çok ders var, öğreneceğimiz çok şey var.” Dedi. Doruk’la birlikte kamera karşısına geçti Kampanyasına destek verdiği 8 yaşındaki SMA Hastası Doruk’u ve Çukurcu Ailesi’ni de ziyaret ederek bayramlaşan Yıldız çifti; küçük sporsevere Çiğli Belediye Spor Kulübü’nün formasını hediye etti. Daha önce tüm sosyal medya hesaplarından banka hesap numaralarını paylaşarak yardım çağrısı yapan Başkan Onur Emrah Yıldız; bu kez Doruk’la birlikte kamera karşısına geçti. Küçük Doruk’un; “Oyuncak değil, ilaç istiyorum.” sözleri üzerine duygulanan Başkan Yıldız, şöyle konuştu; “ Bizler onun  yanındayız. Çiğli Belediye Başkanı olarak da, Doruk’un abisi olarak da kampanyaya destek olunmasını bekliyorum. Ona sahip çıkmalıyız.  Kimin gücü neye yeterse, bir elin verdiğini diğer elimiz görmeden Doruk’u kucaklamalıyız.” Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ve Eşi Gamze Yıldız; bayram kahvaltısını bir kızı ve torunlarıyla Kaklıç Mahallesi’nde yaşayan kanser hastası Bedia Sakin’in evinde yaptı.

Adaylık sürecinde ailenin yanında olan Başkan Yıldız, daha sonra kampanyasına da destek olduğu SMA hastası Doruk Çukurcu ve ailesini ziyaret etti.  Yıldız; “Bayram bir çocuğun, bir annenin gülüşüdür. Eşim ve ben, bayramın ilk günü bu gülüşleri yaşamak istedik. Bedia Teyze ve Doruk’u ziyaret ettik.” ifadelerini kullanırken; destek kampanyası için Doruk’la birlikte çağrı videosu da çekti. Videoda; ilaçlarını almakta güçlük çeken küçük Doruk ve Başkan Yıldız, yardımseverleri destek olmaya çağırdı.

Sözlerini tutmaya bayramla başladı
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, bayram sabahı eşi Gamze Yıldız ile birlikte, adaylık sürecinde de ziyaret ederek destek verdiği ailelerle bir araya geldi. Yıldız Ailesi; kanser hastası Bedia Sakin ve torunlarıyla bayram kahvaltısı yaparken çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Onur Emrah Yıldız; onlara şeker ve oyuncak verirken yaşadığı mutluluğu şu sözlerle anlattı; “ Verdiğim sözleri tutmanın çok ötesinde bir huzur ve mutluluk bu. İlk bayramımızı böyle anlamlı buluşmalarla yaşamanın heyecanı bambaşka. İyi ki bu yola çıkmışım diyorum. İyi ki, yanında olmam gerekenlere dokunma fırsatım olacak.”

Başkan Yıldız, daha sonra yine adaylık kampanyası yürüyüşünde kendisini balkondan Türk Bayrağıyla selamlayan  91 yaşındaki Selim Dereli ve ailesini de Yeni Mahelle’deki evlerinde ziyaret etti. “Asıl bayramı 1 Nisan’da yaşadım.” diyen Dereli’nin anılarını dinleyen Başkan Yıldız, albüm fotoğraflarına bakarak gündemi de konuştu. Yıldız; “Selim Amca’ya söz vermiştim. Sana geleceğim mutlaka, demiştim. Bayram buluşmamızın anlamlı olacağını biliyordum. Çünkü; kendisi yaşayan bir çınar. Cumhuriyet’in ve ülkemizin gelecek aydınlık yarınlarının bir rehberi. Onlardan alacağımız çok ders var, öğreneceğimiz çok şey var.” Dedi.

Doruk’la birlikte kamera karşısına geçti
Kampanyasına destek verdiği 8 yaşındaki SMA Hastası Doruk’u ve Çukurcu Ailesi’ni de ziyaret ederek bayramlaşan Yıldız çifti; küçük sporsevere Çiğli Belediye Spor Kulübü’nün formasını hediye etti. Daha önce tüm sosyal medya hesaplarından banka hesap numaralarını paylaşarak yardım çağrısı yapan Başkan Onur Emrah Yıldız; bu kez Doruk’la birlikte kamera karşısına geçti. Küçük Doruk’un; “Oyuncak değil, ilaç istiyorum.” sözleri üzerine duygulanan Başkan Yıldız, şöyle konuştu; “ Bizler onun
 yanındayız. Çiğli Belediye Başkanı olarak da, Doruk’un abisi olarak da kampanyaya destek olunmasını bekliyorum. Ona sahip çıkmalıyız.  Kimin gücü neye yeterse, bir elin verdiğini diğer elimiz görmeden Doruk’u kucaklamalıyız.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergercek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.